Розвиваючі двосторонні ігри Шнурівка та Super Шнурівка

21 июля 2020

Розвиваюча іграшка-шнурівка «Прикрась дракончика» – це крута іграшка не лише для малюків, які розвиватимуть дрібну моторику та логіку, а й для діток старшого дошкільного віку. Окрім зазначеного вище, вона розвиватиме фантазію під час прикрашання улюбленого героя і зв’язне мовлення, коли дитина буде придумувати та розповідати історії про дракончика, – а це цікава гра для будь-якої дитини!

«Заплети єдиноріжку» – це крута двостороння іграшка не лише для малюків, які розвиватиме дрібну моторику та логіку, а й для діток старшого дошкільного віку. Окрім зазначеного вище, вона розвиватиме фантазію під час створення шикарних зачісок і зв’язне мовлення, коли дитина буде придумувати та розповідати історії про героя, – а це цікава гра для будь-якої дитини!

Шнурівка
Прикрась Дракончика

Шнурівка
Заплети Єдиноріжку

Оригінальна двостороння розвиваюча іграшка-шнурівка «Акваріум-тераріум» для малюків у вигляді акваріума-тераріума – це 2 іграшки в 1 пакуванні! Маленький зоолог буде розселяти мешканців у акваріум або тераріум, розвиваючи дрібну моторику, логіку та фантазію, а ще познайомиться із тим, які тваринки де можуть жити. Складається з двобічної основи, 8 додаткових деталей - тваринок та 2 шнурівок.

Розвиваюча іграшка для малюків «Супер-шнурівочка Піца-Пиріг» – це 2 іграшки в 1 пакуванні. Розвиває дрібну моторику, логіку та фантазію, а ще вчить розуміти, які продукти застосовуються для приготування різних блюд.

https://zirka.ua/400592/

SUPER Шнурівка
Акваріум-тераріум

SUPER Шнурівка
Пиріг-піца

Усі шнурівки видавництва Зірка призначені для дітей віком від 3 років.