Магічні кристали. Фіолетові | Наукові ігри

Артикул: 286785
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Магічні кристали. Фіолетові | Наукові ігри
Артикул: 286785
Ціна
39,60 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Кожна дитина з малку бажає стати незалежною у своїх діях. Великою радістю для неї є самостійна робота, що не потребує догляду дорослих. Така дитяча примха стала реальною, завдяки науковій грі «магічні кристали». Вона забезпечує дитині повний контроль над своєю творчою роботою.

    Гра полягає у вирощуванні з уламків кристалів повноцінного кришталю. Його відтінок залежить від кольору порошку, що входить до набору гри. На цей раз наш кристал буде фіолетовим, мов квітка – фіалка. Відтепер цей витвір можна буде використовувати не тільки як об’єкт дослідження, а й кімнатну прикрасу. Тому магічні кристали стануть надзвичайно оригінальним подарунком майже на будь-яке свято.

    Ця наукова гра пропонується дітям від п’яти років. Вона дає можливість дитині стати більш дисциплінованою та охайною, адже саме з такого віку дитина повинна набиратися внутрішньої стійкості під час виконання подібної роботи. Творчий процес займатиме цілу добу, хоча зайнятість дитини із цього часу сягає приблизно 20 хвилин, останні години виділяються фізичному явищу.

    До вподоби ця гра буде як малечам, так і дорослим, адже кожен з батьків прагне свою дитину всебічно розвинути.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN2000000801247
    Код виробника80124
    Розмір упаковки90 × 140 × 100 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруМагічні кристали
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)