Книжка для найменших. Комахи. Книга на картоні відгуки

4.003
4.0
середній рейтинг
3 отзыва к товару Книжка для найменших. Комахи. Книга на картоні
1 отзыв
1 отзыв
1 отзыв
0 отзывов
0 отзывов
Напишіть свій відгук про товариЗробіть вибір інших покупалетей легше.
Написати відгук
Т
(5 з 5)
18 апреля 2020 02:15
Комахи
Мне очень понравились книжечки этой серии, реалистичные изображения, четкие и яркие, выше пишут в отзывах про разницу между моллюсками и насекомыми, но для малыша это вообще не имеет значения, для него это просто забавные козявки-букашки, дорогие родители не придирайтесь)
відповісти
О
(3 з 5)
23 октября 2019 14:27
Книги для найменших
Доброго дня. Замовляла у вас книги для найменших, тварини, комахи, овочі , фрукти , транспорт. Кожна книга дійсно підходить для наймолодших діток, вона компактна, її зручно тримати у маленькій руці, а головне вміст простий, та зрозумілий.
Але от наповнення потребує доопрацювання, наведу вам деякі приклади:
КОМАХИ: Равлик та павук НЕ комахи. Якщо вже розміщено в книзі гусінь, яка по суті є личинкою метелика, то принаймні не потрібно їх розділяти, а хоча б розмістити на одному розвороті.
ДИКІ ТВАРИНИ: складається враження що білка більша за оленя, а лисиця такого ж розміру як білий ведмідь. Варто було б змінити структуру, так само як і в книзі
ТРАНСПОРТ: Дитина розумітиме, що літак менший за трамвай , а повітряна куля за тролейбус, тут принаймні трамвай та тролейбус можна було розмістити поруч а не на різних розворотах
відповісти
И
(4 з 5)
6 декабря 2017 03:07
Маленькая ошибка
Книжка хорошая но улитка это не насикомое а молюск
відповісти
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)