Картинка з піску Лісові білочки

Артикул: 286730
Картинка з піску Лісові білочки
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Картинка з піску Лісові білочки
Артикул: 286730
Ціна
35,40 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Наше знайомство з піском пройшло ще в дитинстві, чи було це на дитячій площадці, чи то на пляжу синього моря, неважливо. Головним є те, що ми вже спробували себе у ролі справжнього художника, коли малювали сухим піском на землі. Відтепер у нас є можливість відтворити ці спогади дома, адже, завдяки творчого набору «картина з піску», це стало реальним.

    Для створення цієї картини використовують спеціальний набір до якого входять: картина з захищеним шаром та різнокольоровий пісок, що створює повну своєрідність і казковість. Лісові білочки прекрасно виглядатимуть на пісочній картині, з’явиться враження безпечного кольорового лісу, але при бажанні можна зробити його похмурим з темною гаммою. Безперечно все за власним бажанням.

    Цей творчий набор стає еталоном фантастичного створення. Він надихає як і малечу, так і дорослу людину. Завдяки цій картині, в особистості розвивається наполегливість й ретельність. Цей витвір буде чудовим подарунком на день народження, або ж прикрасою для стін власного дому. Коли завданням є створення чогось світлого та незвичайного, то час йде непомітним. Тому повну пісочну картину можливо буде побачити дуже швидко.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN2000000681740
    Код виробника68174
    Розмір упаковки185 × 230 × 50 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруПісочні набори
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)