Декупаж Тарілочка

Артикул: 286705
Декупаж Тарілочка
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Декупаж Тарілочка
Артикул: 286705
Ціна
44,40 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37

Клієнти, які купили Декупаж Тарілочка також купували

  • Творчий набір «декупаж» є чудовою дитячою грою. Вона тісно пов’язана з фантазією, а отже у дитини під час творчого процесу виробиться сильний потенціал і натхнення.

    Техніка декупаж полягає у приклеюванні вирізаних узорів на будь-яку поверхню, що декорується. У нашому творчому наборі цією поверхнею стане тарілочка.

    До самого набору входить: серветка, посудина у вигляді тарілки, акрилові фарби, клей та пензлик. Техніка декупаж призначена для дітей від 6 й старше. Завдяки інструкції та умілим ручкам, виріб стане готовим вже через декілька годин. Головне, велике бажання та творча уява при виконанні цієї роботи.

    Дитина повинна розуміти, що цей творчий набір потребує багато зусиль та скрупульозності, хоч і на перший погляд процес здаватиметься не досить важким. Малечу чекатиме великий успіх, якщо вона дійсно зацікавиться цим. Можливо, це вплине на рішення майбутньої професії, подальшого розвитку її життя.

    Будьте впевнені, що проведений час за подібним набором не залишить вас байдужим до мистецтва загалом. Саму тарілочку можна використати як прикрасу в вашому будинку, як практичний прилад або подарунок на день народження вашій близькій людині.

  • Серія видавництваДекупаж
    МоваУкраїнська
    ВидавництвоЗірка
    ISBN9789660817005
    Код виробника68254
    Розмір упаковки185 × 230 × 50 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік5 +, 6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Вага0.16 кг
    Тип товаруДекупаж
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)