Зошит-помагайчик. Англійська мова5.001

Артикул: 286263
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Зошит-помагайчик. Англійська мова
Артикул: 286263
Ціна
5 грн.
Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Зошит з інформацією на полях — це унікальна розробка, що дозволяє навчатися, не докладаючи майже ніяких зусиль. Просте користування зошитом тягне засобою так зване «запам’ятовування очима». Що б не писав у цьому зошиті учень — він не припиняє вчитися!

    Також важливо зазначити, що інформація на полях — безцінний довідковий інструмент: у будь-яку хвилину можна підглянути вірну відповідь у власному зошиті. Більш не треба вишукувати підручники та питати пошукові системи Інтернет!

    «Помагайчик» оформлений як зошит, на полях якого розміщена найнеобхідніша для молодшогошколяра інформація з англійської мови: правила вимови та тематична добірка найнеобхіднішої для школяра англійської лексики. За допомогою цього зошита школяр згадає англійські назви пір року, часу доби, місяців, днів тижня, легко підтримає розмову про родину, погоду, навчання та канікули.

    Компактний та зручний дизайн дозволяє швидко відновити у пам’яті необхідну інформацію: все, що потрібно школяреві, тепер у нього під рукою.

    «Зошит» призначений для учнів 1-4 класів.

    Основні переваги

    • На полях цього зошита зібрано все те, що зазвичай забувається та вилітає з голови молодшого школяра. Тепер виконувати домашні завдання значно простіше: якщо щось підзабулося, на полях знайдеться підказка. У зошиті є все необхідне: і норми вимови, і лексика основних шкільних тем, і список неправильних дієслів, а також назви днів тижня, місяців і пір року. І все це — завжди підрукою!

    • Зошити та довідники завжди користуються попитом. У цій унікальній розробці ми поєднали простоту зошита і корисність довідника. Результатом цієї праці став зошит, в якому вся необхідна для школяра інформація викладена так стисло, що вмістилася на полях.

    Даний зошит є оригінальною розробкою та захищений патентом України.

  • Серія видавництваЗошит-тренажер
    МоваУкраїнська
    ВидавництвоЗірка
    ISBN9786176340881
    Код виробника97950
    Клас1 клас, 2 клас, 3 клас, 4 клас
    Країна виробникУкраїна
    Вага0.05 кг
    Вік6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Тип товаруЗошит
    МатеріалПапір
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)