Декупаж Вазочка

Артикул: 286703
Декупаж Вазочка
Декупаж Вазочка
Декупаж Вазочка
Декупаж Вазочка
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Декупаж Вазочка
Артикул: 286703
Ціна
44,40 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Техніка декупаж має популярність вже XI століть, хоч і для нас вона так маловідома. На сьогоднішній день ця техніка в нашій країні стає більш розвиненою, що є надзвичайно колоритним у вихованні дитини.

    Декупаж полягає у приклеюванні вирізаних узорів на будь-яку поверхню, що декорується. У нашому творчому наборі цією поверхнею стане вазочка. До самого набору входить: серветка, сама вазочка, акрилові фарби, клей та пензлик. Крім цього для повного відтворення істинної красоти нам знадобляться фантазія, терпіння та велике бажання.

    Така делікатна робота потребує багато зусиль, хоч і на перший погляд процес здаватиметься не досить важким. Швидко відтворити вазу зможе щиро зацікавлена цим дитина. Взагалі, вони повинні займатися тим заняттям, яке приносить їм справжню насолоду. Адже цей творчий процес, можливо, вплине на рішення майбутньої професії, подальшого розвитку її життя.

    Будьте впевнені, що проведений час за подібним набором не залишить вас байдужим до мистецтва загалом. Саму вазу можна використати як прикрасу в будинку або у вигляді подарунку близькій вам людині.

  • Серія видавництваДекупаж
    МоваУкраїнська
    ВидавництвоЗірка
    ISBN9789660816985
    Код виробника68256
    Розмір упаковки185 × 230 × 50 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік5 +, 6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Вага0.16 кг
    Тип товаруДекупаж
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)