Картинка з піску Морська рибка

Артикул: 286732
Картинка з піску Морська рибка
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Картинка з піску Морська рибка
Артикул: 286732
Ціна
35,40 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Батькам приємно усвідомлювати, коли їхня дитина цікавиться творчістю, будь то різьба по дереву, чи то вироби з бісеру. Якщо вашій дитині до вподоби малювання, - це взагалі чудово.

    Для творчого процесу вам знадобляться: сама картина з захищеним шаром та різнокольоровий пісок, завдяки чому ваша дитина на мить опиниться у казковому вимірі. У результаті ви отримаєте справжню морську рибку. Зробити її найдобрішою допоможуть яскраві кольори, але, якщо ваша дитина забажає собі рибку-злодія, використайте темно-виражений відтінок.

    Цей творчий набір розвине в дитині професійні здібності. При створенні цієї картини дитину чекатиме спокійна робота, а це є ознакою сконцентрованості, посидючості та наполегливості. Тому набір стане найпрекраснішою виховною та розвивальною грою.

    Будьте впевненні, що час пролетить непомітно. Коли ваша дитина щиро захоплена творчою роботою, вона виконує її швидше й ефективніше, ніж зазвичай. А отже повну картину морської рибки можна буде побачити з хвилини на хвилину. І не ображайтесь на дитину, якщо вона вам не дасть можливості допомогти їй.

  • ВидавництвоЗірка
    Код виробника68179
    Розмір упаковки185 × 230 × 50 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруПісочні набори
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)