Фетровий набір іграшка - Совеня2.001

Артикул: 286835
Фетровий набір іграшка - Совеня
Фетровий набір іграшка - Совеня
Фетровий набір іграшка - Совеня
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Фетровий набір іграшка - Совеня
Артикул: 286835
Ціна
30,60 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37

Клієнти, які купили Фетровий набір іграшка - Совеня також купували

  • Всі наші діти з малечку мають нестримне бажання зробити щось власноруч. Чи буде це пов’язано з різьбою по дереву або ліпкою, не має значення, головне, що їх моторика розвивається все більше з такою творчою діяльністю. Але, чи знали ми, що шиття – один з найголовніших видів рукоділля. Це майже основа усіх основ, адже саме тут вперше знайомляться з голкою. Тому творчий набір «фетрова іграшка Совеня» так нестримно чекає на свого власника, щоб мати можливість розвинути у ньому психологічні та фізичні особливості.

    А так як сова – це символ мудрості, ця іграшка має двійну силу впливати на дитину своєю позитивною енергетикою. Для створення самої іграшки знадобиться набір до якого входять спеціальні приладдя: деталі з фетру, наповнювач з холлофайберу, шнурок, гудзики та безпечна дитяча голка. Через деякий час можна буде подивитись на майже справжню сову. Чим більше дитина вклала в іграшку любові, тим реальніше вона виглядає. Сова стане чудовим подарунком на день народження, адже хто відмовиться від уявної глиби знань.

    Загалом, така творча робота прививає дитині любов до мистецтва. Саме на цій основі батькам легше буде дати дитині правильне виховання.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN9789663335049
    Код виробника72678
    Розмір упаковки110 × 190 × 40 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік5 +, 6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Тип товаруІграшка з фетру
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)