Фетровий набір іграшка - Поросятко

Артикул: 286832
Фетровий набір іграшка - Поросятко
Фетровий набір іграшка - Поросятко
Фетровий набір іграшка - Поросятко
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Фетровий набір іграшка - Поросятко
Артикул: 286832
Ціна
30,60 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Батьки, якщо ви шукаєте спосіб на покращення дрібної моторики вашої дитини, тоді «фетрова іграшка» стане вам у нагоді. Пошиття є дуже цікавою роботою, адже звичне застосування голки дає змогу людині швидко й продуктивно працювати. Крім розвитку рухових рефлексів, покращуються заодно увага й спостережливість. Якщо дорослі й надалі розвиватимуть в дитині ці якості, з часом вона зможе стати повноцінним майстром свого діла.

    Для створення іграшки використовують набір до якого входять спеціальні приладдя: деталі з фетру, наповнювач з холлофайберу, шнурок, гудзики та безпечна дитяча голка. Вже буквально через декілька годин ви отримаєте майже справжнє поросятко, яке 100 % буде наповнене щирою любов’ю. Для іграшки це є невід’ємною частиною під час її створення, адже вона також з першого дня свого життя несе певну енергетику. Подаруйте це поросятко своєму другові, хай воно у нього залишиться від вас як промінь добра.

    Загалом, така творча робота прививає дитині любов до мистецтва. І чим більше подібних завдань буде траплятися вашій дитині, тим краще для вас як для батьків. На цій основі легше буде дати їй правильне виховання.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN9780201379624
    Код виробника72679
    Розмір упаковки110 × 190 × 40 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік5 +, 6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Тип товаруІграшка з фетру
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)