Фетровий набір іграшка - Квіточка

Артикул: 286830
Фетровий набір іграшка - Квіточка
Фетровий набір іграшка - Квіточка
Фетровий набір іграшка - Квіточка
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Фетровий набір іграшка - Квіточка
Артикул: 286830
Ціна
9 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Що може для дівчинки бути кращим за створену власноруч іграшку. Бажання зробити витвір без допомоги дорослих – велика похвала. А це свідчить про те, що дитина є справжньою господинею та майстринею свого діла.

    Для створення іграшки вам знадобиться спеціальний набір до якого входять: деталі з фетру, наповнювач з холлофайберу, шнурок, гудзики та безпечна дитяча голка. Результатом вашої роботи стане миле кошенятко. Воно буде найкращим, адже дитина, роблячи подібну іграшку, вкладає в неї усю свою любов та бажання зробити щось особливе.

    Творчий набір «фетрова іграшка» дає змогу дитині всебічно розвиватися. Під час виконання роботи в дівчинці відкриваються разом з індивідуальністю творчі здібності. А це є немаловажним, навіть, у малому віці. На підсвідомому рівні дитина виховує в собі дисциплінованість та охайність, адже вона вже на початку дотримується усіх правил.

    Якщо подарувати це кошенятко на день народження, мабуть, воно стане улюбленою іграшкою цієї людини. Скільки в неї буде вкладено ніжності й любові, це залежить від майстрині. Але звірятко знає, що його зроблять тільки з чистим серцем і думками.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN9789663337227
    Код виробника72666
    Розмір упаковки110 × 190 × 40 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік5 +, 6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Тип товаруІграшка з фетру
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)