Магічні кристали. Червоні | Наукові ігри

Артикул: 286786
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Магічні кристали. Червоні | Наукові ігри
Артикул: 286786
Ціна
39,60 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37

Клієнти, які купили Магічні кристали. Червоні | Наукові ігри також купували

  • Наукова гра «магічні кристали» займає що не найперше місце серед сучасних іграшок пізнавального характеру. Завдяки доступній інструкції, дитина може з легкістю самостійно виконати творчу роботу, що затягнеться на цілу добу. Суть цієї гри полягає у вирощуванні кристалів та придатності їм особливого кольору. Сам колір залежить від порошку, що входить у набір гри, тому наш кристал матиме багряний відтінок.

    Ця гра цікава не тільки тим, що власними очима можна впевнитися у науковій магії, її розвивальна основа стає підґрунтям фізіологічного та психологічного розвитку особистості. Вона дає можливість дитині бути більш спостережливою та охайною, виховує справжнього працівника наукової сфери.

    Користуватися усім приладдям гри можливо вже з 5 років. Саме у цей період дитина починає розвивати у собі здібності до навчання точних наук. Завдяки магічним кристалам, що прививають любов до фізики та хімії, ваша дитина зможе вже зараз розпочати обирати свою майбутню професію.

    Фантастичний набір стане до вподоби не тільки дітлахам, а й дорослим, які також з радістю пізнають щось нове та незвичайне. Зростайте розумово разом з магічними кристалами.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN2000000801629
    Код виробника80162
    Розмір упаковки90 × 140 × 100 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруМагічні кристали
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)