Магічні кристали. Сині | Наукові ігри

Артикул: 286784
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Магічні кристали. Сині | Наукові ігри
Артикул: 286784
Ціна
39,60 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Батькам іноді важко приходиться щодо правильного вибору іграшок, адже наші діти з самого народження мріють про щось неймовірне та фантастичне. Забезпечити ці критерії зможе гра на відтворення справжнього дива - «магічні кристали», яка розвиває в особистості не тільки зацікавленість до науки, а й творчі здібності, особливо у дітей середнього дошкільного віку (5-6 років).

    Для придатності остаточного вигляду кристалів знадобляться інструкція та спеціальний набір, завдяки яким процес вирощування затягнеться всього-на-всього на добу. В подальшому цей виріб можна використовувати як об’єкт дослідження, або ж просто прикрасу. Якщо вашій дитині вже більше 8 років, то вона зможе цілком самостійно попрацювати над науковим міні-проектом без допомоги дорослих. Саме в цей період для дитини характерним є розвиток терплячості й наполегливості під час виконання клопіткої роботи.

    Можливо, ваша дитина вже зараз обере свою майбутню професію, адже іноді саме розвивальні та пізнавальні ігри впливають на особливості характеру. А це означає, що магічні кристали, ймовірно, допоможуть вам зробити перші кроки у наукову сферу.

  • ВидавництвоЗірка
    ISBN9789660802032
    Код виробника80163
    Розмір упаковки90 × 140 × 100 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруМагічні кристали
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)