Магічні кристали. Зелені | Наукові ігри

Артикул: 286783
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Магічні кристали. Зелені | Наукові ігри
Артикул: 286783
Ціна
39,60 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37

Клієнти, які купили Магічні кристали. Зелені | Наукові ігри також купували

  • Бажаєш стати справжнім науковцем, тоді магічні кристали саме для тебе. Вже на перший погляд ця гра здається надзвичайно цікавою, адже відтворення ідентичної копії природного тіла – істинна магія. Спеціальний набір цієї гри дає можливість виростити кристал всього-на-всього за добу. І вам не потрібно буде звертатися до кваліфікованих працівників лабораторії, все це реально зробити в домашніх умовах.

    Ви зможете придати кристалу ізумрудного кольору, скористувавшись порошком, який додається до інструкції. Будьте уважними, в інструкції все ретельно описано, тому відштовхуйтесь тільки від неї. Ваші труднощі стануть позаду, якщо ви дотримуватиметеся крок за кроком.

    Наукова гра «магічні кристали» розвиває в дитині крім творчих здібностей наполегливість й терпіння. Виховує бажання бути дисциплінованим, адже без певної внутрішньої стійкості для дитини важким буде точне та швидке орієнтування під час виконання роботи.

    Мабуть, на день народження не знайдеться подарунка кращого за магічні кристали. Адже їх можна використовувати не тільки як об’єкт дослідження, а й прикрасу. Справжньому науковцю та цінителю бездоганності стане до вподоби цей виріб.

  • ВидавництвоЗірка
    Код виробника80161
    Розмір упаковки90 × 140 × 100 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруМагічні кристали
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)