Картинка з піску Морський кораблик

Артикул: 286734
Картинка з піску Морський кораблик
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Картинка з піску Морський кораблик
Артикул: 286734
Ціна
35,40 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Вже починаючи з дитсадочку, наші діти розвивають у собі здібності справжнього митця, великого художника. На сьогоднішній день сучасні технології не припиняють нас дивувати, а тому малювання піском на папері стало чимось незвичайним. Хто ще незнайомий з подібним напрямком, творчий набір «картина з піску» видавництва ЗІРКА з радістю вас занурить в цю атмосферу.

    Для творчого процесу нам знадобляться: картина з захищеним шаром та різнокольоровий пісок, який наддасть певний настрій. Морський кораблик стане чудовою картиною для вашого будинку. Будьте впевненні, що дитина зацікавиться таким способом малювання, адже цей процес є надзвичайно оригінальним, з яким не повсюди зіштовхнешся.

    Завдяки створенню цієї картини, ваша дитина стане більш самостійною. У майбутньому це допоможе батькам спокійно доручити їй відповідальне завдання. «Картина з піску» крім цього несе виховний та розвивальний характер, вона надає сконцентрованості та наполегливості, відкриває творчі здібності.

    Морський кораблик буде виконано надзвичайно швидко, адже це є настільки цікавим, що батьки не зможуть не допомогти своїй дитині.

  • ВидавництвоЗірка
    Код виробника68176
    Розмір упаковки185 × 230 × 50 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік3 +, 4 +, 5 +, 6 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруПісочні набори
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)