Декупаж Скринька

Артикул: 286704
Декупаж Скринька
Декупаж Скринька
Декупаж Скринька
Декупаж Скринька
Декупаж Скринька
Додати в обране
Додайте до таблиці порівняння
Декупаж Скринька
Артикул: 286704
Ціна
69 грн.

Цей товар недоступний для придбання

Замовлення по телефону+38 (044) 360-56-37
  • Декупаж являє собою сучасну технологію декорування, тобто додавання різноманітних деталей на поверхню основної деталі іншого матеріалу. Творчий набір «декупаж» є чудовою розвивальною грою. На сьогоднішній день ця техніка маловідома, але вона все більше починає набирати обороти у практичному сенсі.

    До самого набору входить: серветка, сама скринька, акрилові фарби, клей та пензлик, крім цього вам у нагоді стане творча уява. Цей міні-проект добре розвиває в дитині сконцентрованість, наполегливість, що є необхідним для навчального процесу.

    Така делікатна робота потребує багато зусиль, хоч і на перший погляд процес здавається не досить важким. Але результат вашої роботи буде приголомшений – вся родина отримає повну насолоду. Вже готову скриньку ви зможете побачити через деякий час, адже це заняття настільки захоплює, що діти та дорослі швидко впораються з технікою декупаж.

    Творчий набір стане ідеальним сюрпризом для вашої дитини, а вже готовий виріб вона зможе подарувати своїй близькій людині. Витвір залишиться як сувенір або практична річ, в якій можна буде зберегти усі дорогоцінності.

  • Серія видавництваДекупаж
    МоваУкраїнська
    ВидавництвоЗірка
    ISBN9789663335322
    Код виробника72758
    Розмір упаковки185 × 230 × 50 мм
    Країна виробникУкраїна
    Вік5 +, 6 +, 7 +, 8 +, 9 +, 10 +
    Вага0.2 кг
    Тип товаруДекупаж
    МатеріалДерево
  • Завантаження даних...
Закрити вікно
(Вікно закриється через сек)